Effektiv dag

..eller inte!

En fin solnedgång förra sommaren...

Har inte gjort någonting idag känns det som. Ändå gick jag upp vid 11, vilket är tidigt för att vara jag när det är sommarlov. Det enda vettiga jag har gjort idag är att dammsuga och enda anledningen till det var att mamma tvingade mig, hade mycket hellre luggit ute i solen och solat. 

Snart tänkte jag gå ut och ta en powerwalk men det är så varmt så jag kommer väll svettas ihjäl om jag går ut nu. Efter det får det nog bli ett dopp i älven och svalka av sig, hur skönt som helst! Julia har lovat hon ska cykla brevid mig när jag går sen, ja ghatar att gå själv så ja tvingar alltid med henne antingen att gå eller cykla brevid.

Ikväll ska jag också hänga med Julia, skräll,  våra mammor ska vara hemma hos mig också kommer det massa folk hit. Men vi får Julias hus för oss själva så vi tänkte grilla och ta de lungt, blir väll en liten tur med cykeln också om det är fint väder, så skönt att bara cykla en sväng när det är varmt på kvällen!

Glöm inte följa min twitter, Sthornstrand, och om ni inte har twitter tycker jag att det är en bra idé att göra det. Gå med gör ni här
Jag är älskar twitter, folk uppdaterar ofta så man kan hänga med på vad som händer.

Sorry!

Solat och badat hela dagen med lite olika kompisar. Ikväll ska jag någonstans och chilla med Julia, som dom flesta andra kvällar. Blir dålig bloggning när det är så fint väder för då vill man ju vara ute och jobba på brännan och äta glass heheh. See yaa!

Bilder från Köpenhamn

Margaritaaaas, cheeeeers!

Mamma och jag i Kasper BMW cab som mamma var kär i så han körde oss ner till stan på kvällen...
Till höger, julia och jag inne på monki och "provar kläder" - slutade med en hög egopics..

Cupcakes ♥

Vi har haft det väldigt bra i Köpenhamn. Bästa var utekvällen, dansade hela natten, tog av mig skorna för dom blev jobbiga att dansa i och efter det var mina fötter mindre rena. Hade ett tjockt svart lager med smuts under fötterna när jag kom hem men det var värt.På dagarna gick vi runt på stan, kollade lite i affärer och åt mat. Jag har blivit monki-kär så nu är väll Elin nöjd, eller?

Köpenhamn


På väg till Köpenhamn med Julia! Har åkt bil sedan 11 imorse så det börjar bli lite halvsegt nu. Jag tror inte vi har jätte långt kvar till helsingborg där färjan till köpenhamn går ifrån. Det kommer bli lite dåligt med bloggning under dom närmaste dagarna. 

Landet


Fina hästen för nått år sedan!

Idag känner jag mig duktig. Gick upp 20 i 8 och gick ut i stallet direkt, tog en låååång ridtur. Gick riktigt bra faktiskt. Nu sitter jag och lyssnar på musik, funderar på att gå ut och ta en powerwalk bara för att jag är kär i mina easytone-skor... rosaaaaa!

Den här helgen bor jag ute på landet och passar hästarna, Julia är med mig. Igår grillade vi och åt lite för mkt glass, chips och popcorn... men ja man lever ju bara en gång..

Glöm inte min twitter uppdaterar oftare där @Sthornstrand


Borgvik

Igår var vi på Borgvik och åt mat. Min farmor har fyllt 80 år så vi firade henne! Det var jätte god mat. 
Idag har jag varit med Jesper vi kollade på film och bara tog det lungt. Ikväll åker jag till stallet och är där över helgen.

Ny design


Förra designen

Såå nu har jag en ny design, jag är väldigt nöjd med den! Vad tycker ni ? Satt uppe halva natten och fixade bara för att det krånglade med menyn.. hann iaf klart.

Btw. Följ mig på twitter @Sthornstrand. Jag är itne så aktiv men haha de kommer kanske. Följ mig ändå!!

Fet dag!

Idag har jag varit i kiiiiiil och träffat Felicia. Vi har varit allmänt feta. Gick till coop och köpte två paket gifflar, digistivekex och jordgubbar sen satte vi oss på hennes gräsmatta och prata lite och åt lite för mkt. När jag satt på tåget hem kom jag på att jag inte hade ätit någon mat på hela dagen, det enda jag hade ätit var fika så då ringde jag till Julia och fråga om hon vill med och äta pizza. Så jag fortsatte min onyttiga livsstil på pizzerian....

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ritar i Illustrator, blir nog klar med bilden ikväll så då kan ja ladda upp den här. Imorgon kommer min farmor och farfar hit för farmor har fyllt 80år så vi ska till nått ställe och äta och fira henne, det ska bli trevligt. Träffar dom inte så ofta tyvärr.

En bild


Igår


Igår var jag med mamma och hennes kompis på en teater. Det var primadonnor vi såg och den var jätte rolig, satt och skratta hela tiden. Joakim Nätterqvist spelade en av huvudrollerna, och han är ju inte jätte ful hehe. Tyvärr var han ju utklädd till kvinna större delen av teatern. 

Efter teatern cyklade jag hem till Julia, väntade typ ett år på att hon skulle bli klar, segaste människan på jorden men ja tycker om dig ändå Julia! Senare åkte vi ner till stan och satt i sandgrundsparken och pratade typ. Så kom Rasmus och Ludde en stund. Vi va där rätt länge och senare på kvällen eller natten så går de förbi en kille och ja tänker att han kände ja igen jätte mycket. Så kommer han tillbaka och bara "är det du?" Och jag fattar ingenting men sen fattar jag att det var Tomas, en kompis som jag inte har träffat sen jag var pytteliten. Så de va kul att träffa han igen. Vi cyklade till donken och Julia och jag åt pommes som vi doppade i glass, AS GOTT!!! Mysig kväll med fina vänner!

Sen när jag kom hem så åkte jag igen, vi tänkte åka och bada men när vi kom till vattnet var det för kallt så vi struntade i det. Kom hem typ vid 5 och då gick jag och la mig.

EDIT: Råkade radera inlägget så nu ligger det på fel datum eftersom jag fick publicera det igen, hehe.

.

Never forget how much you really mean to me

Turkiska skor



Köpte nya skor när jag var i Turkiet. Riktigt sköna att gå i faktiskt. Blev inte någon jätte bra bild så jag får väll visa en bättre bild nån dag när jag har dom på mig. 

Idag kom min nya dataskärm...den funka inte. Bra där. Skicka en skärm som inte fungerar. Den blinkar till 1 sek också står det något i stil med Power saving mode. Tråkigt. Men jag ska ringa till Dustinhome imorgon så får dom skicka en ny. Jobbigt bara att behöva skicka tillbaka den jag fick idag med tanke på att paketet inte var det minsta.
Kom ganska nyss hem från stan, jag har varit på bio med bästa Julia. Vi såg Bad teacher, vi hade tänkt att se something borrowed men den gick bara klockan 6 och vi ville gå vid halv 10 så då fick det bli den andra filmen. Den var jätte bra så den kan jag verkligen rekomendera. 

Nu ska jag sätta på en film eller något och äta Ben&Jerry glass, goooott! Cookie dough är lätt godast eller vad säger ni??

Squash


Felicia, jag och Linnea, så fina vi är...

Skulle möta felicia 12.45 i racketcenter för att spela squash. Ställde klockan på 11.15, vaknade jag? nepp! Felicia ringde 7-8 gånger men ja hörde inget utan sov lungt vidare. 12.35 vaknar jag och inser att jag har försovit mig lite... Fick ringa till Felicia så bokade hon om banan. 12.55 var jag på racketcenter, rätt bra gjort ändå! Vi spelade ett tag men sen fastnade bollen i taket och vi orkade inte hämta en ny så vi slutade spela. Nu har vi precis duschat och snart ska vi in till stan och äta lite.

Turkiet-bilder

Här kommer lite bilder från Turkiet. Elin har dom bästa bilderna så jag lägger nog upp några till när jag har fått dom för hennes bilder är mkt roligare.

Våran pool... Paret som ni ser i poolet dom såg vi hela tiden, vi var på samma plats hela tiden det blev nästan lite pinsamt i slutet.
Havet och massa solstolar

Jätte dålig bild men en kväll var vi på en jätte stor nattklubb som hette Inferno och den kvällen var det foamparty så dom sprutade massa skum över hela dansgolvet, de va nice!
Min bror lekte bartender och blandade goda drinkar. Vi döpte den gröna till mr frogg efter en bar som låg i närheten.


Som sagt mina bilder från resan är inte jätte roliga eftersom jag glämde ta kort hela tiden men Elin har väldigt mycket bilder och väldigt många bra bilder så det kommer fler roligare bilder så småningom!

Nu är jag hemma från stockholm, har shoppat en hel del ni kan få se nån dag.
Imorgon ska jag träffa Felicia, vi hade tänkt sola och bada men de ska tydligen regna hela veckan så vi passar på att spela squash. Det är riktigt jobbigt men jag kan behöva träna nu efter några månader helt utan träning.

Ny dataskärm beställd!


Bild från dustinhome.se

Nu har jag precis beställt en ny dataskräm. Sviiiider i plånboken.... menmen det kommer bli jätte bra. Det fick bli en från dell en 23". Har läst massa recensioner och alla har tyckt att den har varit toppen så vi får hoppas att jag också tycker det. 

Imorgon åker jag till stockholm med mamma, det ska bli jätte roligt. Vi ska shoppa och sen ska vi hälsa på hennes kompis och bo hos henne tills på måndag. Så det kanske blir lite dålig bloggning nu men ja ni få som läser har väll vant er, hehe. 

Bilderna från Turkiet dröjer alltså ytterligare några dagar för nu har jag varken tid, lust eller ork. Måste packa upp min väska från Turkiet, buhuhu stackars mig och sen måste jag packa min väska tills imorgon och gärna sova någorlunda i tid eftersom det har blivit lite dåligt med sömn den senaste veckan. 

Juste.., idag har jag hjälpt min bror och hans flickvän att flytta. Dom har fått en större och mycket finare lägenhet. Glad för deras skull! Men j*vlar vad jobbigt det var att bära alla saker fram och tillbaka jag är helt slut nu!

En annan JÄTTErolig sak är att jag har fått praktikplats till höstens praktik. Så under vecka 45-47 befinner jag mig på varumärkesbyrån Bam54. Dom kallar sig för en varumärkes byrå men jag är inte riktigt 100 på vad skillnaden är mellan en varumärkesbyrå och en reklambyrå men det kanske jag vet efter mina 3 veckor där.

Oj, herre vad långt inlägg det blev, det var ju inte meningen. Nu är det bäst att jag avslutar för det är ändå ingen som orkar läsa längre nu. 

Hoppas alla har en toppen sommar och njuter av det fina vädret. Kraaaaamis.