Mardrömmar om Wiensflygplats

Två nätter på rad nu har jag haft mardrömmar om Wien's flygplats. Första natten drömde jag att jag gick vilse och att man var tvungen att klara av massa uppdragsrum för att komma vidare, vilket ja ginte gjorde. Mina kompisar var där, dom skrattade åt mig när jag misslyckades...
Inatt drömde jag att jag hade råkat lagt mitt pass och boardingkort i väskan som redan var incheckad, vilket inte är så troligt att det kommer hända eftersom jag inte behöver checka in väskan i wien. Men iaf så fanns det en telenor(?) butik på flygplatsen där jag gick in och försökte få ett nytt pass, min granne var där också. Tydligen var hon jätte rik och ville köpa ett flygplan... jag fick inte åka med. Mamma kom och "räddade" situationen. Hon gav mig pappas gamla pass från när han var typ 20-30 år. Jag försökte gå på med det passet men hamnade på nån läskig bakgård på flygplatsen och någon läskig arg vakt kom och tog passet, granskade det och doppade det sedan i en vatten pöl så all text flöt ut. Sen vaknade jag.

Jag tror nog att det kommer gå bra, kommer vara jätte stolt över mig själv när jag är framme eller ja speciellt när jag sitter på bussen på väg hem från Arlanda igen den 3nov för då har jag ju klarat båda resorna. Ska bli roligt att åka iaf och hälsa på pappa!

Saknar Turkiet



Saknar Turkiet. Var så varmt och skönt. Va uppe sent och sov sen några timmar på stranden, as skönt!DEt enda jag inte saknar är maten, den var inte jätte god, förutom när vi fick pommes♥ haha.

Meen ska snart utomlands igen, om ungefär en månad men den här gången till Österrike igen för att hälsa på pappa. Ska flyga själv för första gången och byta flyg i Wien. Jag är lite nervös för det. Gillar inte start och landning när man flyger och nu måste jag göra det dubbelt så många gånger eftersom det är byte.

It will rain



Bruno Mars nya låt. It will rain. Har lyssnat på den några gånger och den blir ju bara bättre varje gång man lyssnar på den. Första gången jag hörde den tyckte jag dock att den var rätt dålig, blev lite besviken. Men nu så är den ju riktigt bra!

Converse


Bild här ifrån...
Ska beställa ett par nya vita converse i veckan. Funderar på om jag ska beställa ett par låga eller ett par höga. Kan inte bestämma mig, båda är ju snyggt!

PT träning

Nu blir det träning med Julia. Vi är inbokade med en PT som ska gå igenom lite olika maskiner. Vi har inte riktigt vågat köra på styrkamaskinerna eftersom vi inte vet hur man ska göra men efter idag vet vi, förhoppningsvis.

Friends with benefits



Jag är kär i den här filmen. Det är den bästa film jag har sett på länge och det är lätt min nya favoritfilm. Jag brukar oftast under filmer bli uttråkad men inte en enda sekund av den här filmen var jag det. ÄLSKAR DEN!! Måste se den igen, haha!

Fika

Lånade två bilder från Cornelias facebook, hihi busigt!

Var i skolan idag som vanligt dååå. Engelska, elevrådsmöte, matte och idrott. Blev klar med filmrecensionen på engelskan så lämnade in den. Blir väldigt spännande att få tillbaka den och se betyget, vi har ny lärare så får se om hon är lika schyst med betygen som våran lärare i Eng A. Volleyboll-Vollyboll? På idrotten, det var riktigt kul. 

Efter skolan åkte jag till stan och mötte Cornelia som jag inte ens kommer ihåg när jag träffade senast. Var allt för länge sedan. Gick och fikade och satt och pratade i flera timmar. Catch Up med allt! 

Tvingade mamma att åka till bergvik med mig för att köpa nya träningskläder men hittade inga som jag tyckte var fina tyvärr. 

Borde sätta mig och plugga matte eftersom jag kommer komma hem sent både imorgon och torsdag, men vi får se om jag orkar.

Naturen men inte så naturlig


En illustration som jag precis gjorde klart. Den började egentligen med oseriöst kladd till en sak men blev sen en rätt hyffsad illustration. Jag är nöjd!

Nu blir det sänge, sov gott vänner!

Filmreview

Opassande bild, meeen jag ville ha en bild på mig själv.

Nu har jag varit duktig och skrivit rent större delen av min engelska. Det är en filmrecension på filmen The one. Riktigt bra film faktiskt. Ska skriva minst 400 ord och har hitills fått ihop lite drygt 300, har förhoppningsvis 50 ord i skolan på ett dokument som jag började skriva på som jag kan passa in någonstans i texten.

Skola - mat - plugg - träning


Fina Elin och Felicia

Idag slutade vi skolan halv 12, riktigt skönt! Hade bara foto A på morgonen, fick välja en bild och sen skriva lite om den så det var chill. Vi tog tåget in till stan 20 över 12 gick och åt mat, jätte god mat! Tog en liten kort sväng på stan och sen gick vi till biblioteket för att plugga. Måste jobba en del med matten och var tvungen att skriva lite på engelskan eftersom jag kommer missa halva lektionen imorgon pga. elevrådsmötet. 

Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och cykla till gymmet för ett 45min spinningpass tillsammans med Julia såklart. Efter spinningen kör vi nog lite på crosstrainern och ev. lite styrka. Känner mig så duktig som är iväg och tränar 2-3 gånger i veckan. Tycker till och med att det är rätt kul. Men ska nog testa på lite nya pass så jag inte tröttnar på spinningen för det kommer jag snart att göra och då kommer det ändå inte bli effektiv träning!

Bla bla bla

Hade en jättemysig kväll hemma hos mormor och morfar igårkväll med mamma, åsa och kusinerna. Vi åt god mat och busade med barnen. Var ute och gick en liten sväng med hästarna också, Robyn är nästan helt frisk nu, syns bara lite på bakbenen men det är nog ockås helt borta snart. Hon sprang till och med ett apr steg, innan har hon knappt velat gå framåt så det är ett väldigt stort steg i rätt riktning! 

Idag ska jag förska plugga matte, inte det roligaste som finns men får inte tillräckligt med tid i skolan så då måste man ju jobba hemma.

Tjejkväll


Bild från förra året, lagom snygga...

Igår och inatt var tjejerna här, vi åt pizza, skrattade och såg på film. Åt lite för mycket chips och drack lite för mycket cola, men det är värt. Vi hade jätte kul som vanligt! Dom sov över hos mig och har precis åkt hem. Själv ska jag snart och träna med Julia, 45min spinning och innan det ska vi träna lite på gymmet. 

Efter träningen ska jag och mamma åka till mormor och morfar, äta mat och lite så. Det blir mysigt. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, beror ju på när vi kommer hem från mormor och morfar.

Ego

I väntan på nästa lektion sitter jag i ett hörn och leker med photo booth, hihi busigt!

Nine-Eleven

Sitter och kollar på en dokumentär om nine-eleven. Terroattackerna i New York 11 September 2001, snart tio år sedan.Det är så hemskt, man mår dåligt bara av att kolla på det. Tycker det är så starkt av familjerna att kunna sitta i den här dokumentären och berätta om deras släktingar/vänner och om det sista samtal eller medelande dom fick utav dom. Det är två klipp, väldigt långa men helt klart värt att kolla på. Tyvärr kunde jag inte lägga upp dom på bloggen men här kommer länkarna i alla fall.

Part 1
Part 2

Skickar en tanke till alla familjer som blev drabbade ♥

Training

Jag är hur trött som helst, luggit och kollat på film nån timme med Elin och Linnea. Slutade klockan 12 idag så vi åkte in till stan och åt och sen åkte vi hem till mig. Nu ska jag snart åka till gymmet med Julia. Jag hade tänkt åka dit vid 6 när spinningen börjar men har insett att jag kommer somna om jag väntar så åker dit med Julia klockan fem och kör lite styrka. Sen kör vi en timme spinning och efter det tänkte vi prova på power yoga. Lite jobbigt att yogan är 75 min så kommer inte vara hemma förens 9 eller något...

Matematik


Nej, nu ska jag ta och plugga klart matten, mitt mål för dagen var att jobba tre sidor och har hittils jobbat 2 sidor. En kvar. 

Intresseklubben antecknar? ;)

Hemmafru


Nybakade muffins

Blev ingen skola för mig idag.. Idag har jag istället varit hemmafru, bakat muffins och vikt tvätt och städat. Hemmafru är nog inget jag ska satsa på haha. Förresten, heter det en muffin eller en muffins? Jag säger en muffins men blir alltid lite osäker på om det kanske heter en muffin? Spelar ju egentligen inte så stor roll, jag kommer ändå säga en muffins oavsett om det heter en muffin. 

Sitter fortfarande i pyjamasbyxor och en slapp shorta så nu är det väll dags att klä på sig lite riktiga kläder och göra i ordning sig. Emelie och Sanne kommer hit om ett tag, länge sen jag träffade dom så det blir kul!

Roadtrip


Collage med bilder från sxc.hu

Något som jag verkligen skulle vilja göra efter gymnasiet är att åka till usa ett par veckor, kanske till och med ett par månader, bara resa genom landet och kolla. Se massa saker, upptäcka. Hyra en bil, flyga vissa sträckor. Bara göra som man har lust för tillfället. Inte planera så mycket! Det skulle vara så kul. Inte helt omöjligt att göra det till verklighet om ett par år.

Nu kör vi

bilder från sxc.hu

Åker och tränar med Julia, springer dit, sen styrka en halvtimme och sen spinning 45min! Har insett att det faktiskt är kul att träna. Och Julia är bra hon har lovat att tvinga iväg mig om jag kommer med dåliga ursäkter, för det kommer jag göra om några veckor när jag ahr tröttnat!

Planking

Elin och jag har haft kul i veckan, planking lite överallt.

Colourful


Ska och handla med Julia nu. Sen ska vi laga mat och chilla hela kvällen.
Och jag ska äta chips, har längtat hela veckan! Har nått slags beroende av att äta chips så jag är jätte stolt över mig själv att jag inte har ätit chips på hela veckan, haha!