Michael & Justin


Sjukt duktiga killar!
aahhh så söt hund med i videon!

Tränat

Aaaah, jag är rätt stolt över mig själv. Sprang till gymmet, inte hela vägen men tillräckligt! Sen körde vi ett spinningpass på 60 min. Jag är trött nu. Snart kommer Linnea hehe.

Tröööött

Slapp dag i skolan. Började 8.20 och slutade vid 12 och hade bara två muntliga redovisningar så det var riktigt skönt att bara ta det lungt och sitta och prata. Efter dom två lektionerna tog vi tåget hem och gick och åt på nått ganska nytt ställe, söta grodan tror jag det hette, weird namn. Men god mat och mycket olika att välja mellan, dock inte jätte bra att de fanns så mycket att välja mellan när man är så hungrig som jag var. Ville ju ha allt haha.

Efter lunchen gick vi en liten sväng och kollade i affärer, köte ingenting. Var ju på stan igår med mamma så köpte jeans och en jacka då.  Sen satt vi oss på Waynes Coffee i mitt i city och kollade på modelljakten som var och spelade in här idag. Var inte alls kul att kolla på, dom tog ju bara ett kort och sen lämnade en lapp till juryn.

Nu ska jag iväg till gymmet med Julia, köpa nytt gym kort. Nu ska jag allt se till att börja träna regelbundet. MEEEN det är så tråkigt. 

Vilken dag

Herre vilken dålig dag! Dagen började jätte bra, jag gick upp i tid satte mig på cykeln för att cykla till tågstationen. Men här börjar det dåliga. Halvägs till stationen börjar det regna och det bara ökar och ökar. När jag kom fram till tåget var jag alltså blöt.... sen när vi gick från tåget till skolan spöregnade det, precis som det gjorde hela förmiddagen. Började med Foto A på morgonen, fick en fotouppgift som krävde att man va ute. Vi blev blöta. Men det var ändå helt okej.

Sen har vi haft lite krångligt med att få läsa Engelska B kursen även fast skolan lovade oss det förra året, så vi har pratat med all möjlig personal på skolan idag. Som min kompis felicia skrev "Det krävs tydligen en jävlaannama för att endel personal på skolan ska ta elverna på allvar. Det är knappt så det räcker. Frustration, irritation, besvikelse." Ingen tog oss på allvar och ingen vågade stå för felet dom gjort. Tråkigt att det ska behöva vara så. Löste sig väll helt okej sen, orkar inte krångla mer nu iaf så det är väll bara att acceptera. 

Men för att inte vara så negativ, idag fick vi börja med affischerna på grafisk komunikation, precis som jag ville. Längtar tills jag är färdig med min så kan jag visa upp den, om den blir bra hehe. 

Ikväll ska jag nog jobba lite matte eller kanske se en film. Film lät som ett mycket mysigare alternativ, men matte som ett smartare. Får se hur det blir.

Haha segt inlägg, men men så kan det bli ibland.

Spa-film-tjej-kväll


Felicia och Linnea med sina fina ansiktsmasker.

Igår var tjejerna här, Linnea, Felicia och Elin. Vi åt först tacos och sedan hade vi fotbad och åt chips! Efter det blev det ansiktsmask. Sen tog vi fram alla nagellack vi hade, hela soffbordet blev fullt haha. Målade naglarna och såg på tjejigafilmer, The holiday och sen High school musical 1 (haha!)
Idag har jag städat efter gårdagen och sen var jag duktig och skrev inlämningen till samhällskunskapen. Ska vara inlämnad på onsdag men det känns skönt att ha den klart.

Var ute och övningskörde en sväng också, haha gick inte jätte bra. Mammas bil var helt annorlunda att köra efter jag ahde kört morfars bil. Morfars bil är mycket roligare att köra, den tål lite mer. Att växla i mammas bil var en mardröm, kände inte om man fick i 1an eller 3an, men jag lär mig. Bara ovant nu i början. Tyvärr så tappade jag ju min övningskörningsskylt så nu måste vi köpa en ny. Hoppas inte jag körde för länge utan för isf tycker jag synd om bilarna som var bakom haha. 

Nej nu är det dags för sängen, taggar för skola imorn. Börjar dagen med första lektionen i foto A och sen grafisk komunikation. Kommer bli en bra dag, gillar båda ämnena. Hoppas på att få börja jobba med affischen i grafisk komunikation annars blir det inte förens nästa vecka.. 

Sov gott!

Aftonbladet



Var precis inne på aftonbladet och skulle läsa lite om stormen Irene, se om den hade nått New York än. Men så möttes jag av det här. Såg bara bilden och såg snabbt att det är i Kemer, stället jag var på början av sommaren. Samma strand som vi var på. Får hoppas att bomben bara var till för att skrämmas och att det inte händer nått mer nu.

Just nu:



Har suttit och funderat ut ett samhällsproblem under i princip hela kvällen, tog lite lång tid.. Vi ska nämligen göra en affisch i skolan om ett samhällsproblem. Jag valde miljön, kände redan från början att det antagligen skulle bli det, är lite av en miljönörd IBLAND, gillar att läsa om det så det är väll ganska smart att ta nått som är intressant. 

Startar dagen imorgon med grafisk mediekomunikation och det är då jag ska jobba med min affisch, eller ja, gör lite finare skisser, läsa på ämnet lite nogrannare osv. Sedan vid klockan tio har hela skolan en grej som kallas Uppdraget, hadet det äver förra året. Varje klass får en lapp med uppdrag på, enkla uppdrag tex. förra året kommer jag ihåg att det var att man skulle bada i Fryken. Om det är med i år så har jag och Felicia tänkt göra det... döööör! För varje avklarat uppdrag får man poäng. Förra året när vi gick i ettan gick det inte bra alls, treorna vann. Men i år ska vi krossa alla, vi ska vinna!!

Dags att sova. Ciao!

First day

Fina Elin och Linnea, MELOOON


Jag är ganska stolt över att jag lyckades vara med på nästan alla bilder vi tog idag, höll i kameran mesta delen av tiden...

Efterbearbetning - LOL, nej då det är kul...

Återförening med mina fina tjejer, Felicia hade kameran med sig och under GKO1501 kursen, (tyckte jag lät lite smart när jag skrev kursnamnet...) tog jag hand om kameran och tog massa vackra bilder på oss och på mig själv. 

En mjukstart för våran lärare var tydligen en teorigenomgång på ca. 2 timmar? Men vi överlevde, kommer inte ihåg mycket av genomgången förutom att vi ska ha prov haha. 

Lånade bilderna från Felicias blogg, hope you don't mind!

Ear cuff


Ear cuff som jag köpte på glitter igår, den e fin!

Var på stan med Julia igår köpte bl.a. den här ear cuffen på Glitter. Blev lite små kär i den, fjädrar och allt. Köpte ett armband som jag är ännu mer kär i, det är ett kors. Äckligt oskönt att ha på sig dock, så fort jag böjer handen så sticker korset in i handen, men det är det värt för det är fint. 

Jag är dålig på att blogga och det här var ett väldigt dåligt inlägg haha. 

Åh jag tog ett till hål i örat idag, det gjorde ont. Lite ledsen är jag också för han var tveksam om han kunde ta det hålet som han tog idag för jag har så litet öra så det fanns inte så mycket plats men det funkade.. jag hade ju tänkt ta ytterliggare ett där så jag hade 5 hål i det örat men jag får nöja mig med 4 för nu går det inte att ha fler, sadface.

Ikväll - kräftskiva hemma hos Conny och Katarina. Goooott!

Suuuuur

Hur svårt ska det vara att fixa lite papper? Jag är så otroligt trött på transportstyrelsen! Jag skickade in mina papper till dom för tre månader sedan, betalade fakturan som skulle betalas men sen skickade dom en ny. Pappa ringde och frågade varför och fick svaret "oj, ja det har nog blivit fel då men strunta i den vi kollar på era papper nu" Och idag eller ja igår fick jag brev från dom att min ansökan avvisas för att dom inte fått in alla uppgifter, MEN SÄG DET NÄR VI RINGER OCH FRÅGAR DÅ! Grejen är att vi har skickat in allt. Tur för dom att dom inte har öppet så jag kan ringa idag för jag är inte glad just nu. Jag vill ha mina papper nu!!! Jag vill köra bil och ta det där körkortet nån gång. Ska ringa till dom i veckan och om dom inte hjälper mig går jag till körskolan så får dom hjälpa mig, där är dom snälla, iaf han som hade kursen! 

Var bara tvungen att avreagera mig lite, hihi. 

En katt


Söt!

Orkar inte med bloggen för tillfället. Har inget roligt att skriva ändå, blir bättre när skolan börjar så min kreativitet kommer tillbaka.

Idag:
Fika på stan förut, chillat hemma, bio med Julia senare ikväll.

Igår:
Mat på stan, kolla på fotboll hos min bror (första gången jag såg en hel match på tv!!), 25 sega minuter på en varm stadsbuss på väg hem, kräftskiva.

Imorgon:
Passa kusiner, åka till kil, fira Elin, hem - sova!

Vänner


Felicia, Elin, Jag och Linnea

Nu har jag precis vaknat. Sov nästan 12 timmar och det var välbehövt kan jag säga. Om en stund kommer Felicia hit, vet inte vad vi ska göra men nått hittar vi väll på. Vid 2 ska jag iväg och passa mina söta kusiner en liten stund så vi får se om Felicia följer med mig eller hur hon gör.

11 dagar kvar till skolan börjar och hur känns det då? Själv tycker jag att det ska bli rätt skönt att få lite ansvar och rutiner på dagarna, något att fokusera och lägga tiden på. Men det är nog inte så många som håller med mig om det, hehe.

Morning

Svårt att sova inatt, bara kryper i benen blir typ rastlös eller nått. Även fast jag är jätte trött så somnar jag inte! Var samma sak igår. Ska börja att ta fler powerwalk för dom dagar jag har varit ute och gått märker jag att jag har mycket lättare att somna och det är skönt! Jag behöver alltså gör av med mer energi haha. 

Idag ska vi fira terese, det blir mysigt. Har inte träffat varken Linnea eller Terese på hela sommarlovet, sjukt! Klockan två kommer Felicia hit så då ska vi fixa lite, sen vid tre ska vi inte till stan och möta upp dom andra, handla lite. 

Nu ska jag ta och äta lite frukost, vaknade nyss haha.

#Love



Haha, ja nu är den färdig.. Tog mig dit och ritade klart den, det enda som var kvar var ju faktiskt bakgrunden och det gick ändå hyffsat snabbt! Blev iaf väldigt nöjd med den! Ser dock lite fult ut här på bloggen när kanterna på kurvorna blir "avskärda" och sen kommer det vitt direkt. Menmen, skriver man ut den och klipper bort det vita som blir runt om så blir det snyggt!

Kanske fixar till lite med gräset och himlen och träden senare så det ser lite verkligare ut, kanske personerna också, får seeee.

Jag är pigg nu, hehehe. Rastlös, men orkar inte göra nått. Hungrig även fast jag nyss åt, jobbigt!! Ska sluta skriva massa skit nu. Hejdå.

Illustration som aldrig blir klar


Sneak peak..

Seriöst, jag började med den här illustrationen för hur länge sen som helst, flera månader sen? Orkar aldrig göra klart den, seeeeeeg. Jag vill bara att den ska vara klar hehehehe. Jag är trött. För trött. Seg.

Min bror och jag


Min bror och jag, för ca. 3 år sedan. Besök hans blogg, www.malmelundh.blogg.se

Jag är hemma hos mormor och morfar, passar hästarna. Tyvärr har Robyn min häst blivit sjuk, hon har fått fång som är en väldigt vanlig sjukdom bland hästar. Ska ut och pyssla om henne lite sen hon får bara stå inne i stallet så jag får gå ut och hålla hene lite sällskap.

Sitter vid mormors dator och kollar igenom bilderna hon har, hittade den här bilden på mig och min bror. Julen 2008. Jag hade lugg, har funderat på att klippa lugg igen, men jag vet inte, kan inte bestämma mig. Vad tycker ni? Lugg eller inte lugg? Min brors frisyr på bilden, haha, vadå mycket hår?

Twitter @sthornstrand

Jeans väder

Lycklig, det är mulet och regnar lite ute. Äntligen kan jag dra på mig ett par jeans. Det där lät bara konstigt kände jag men jag älskar verkligen att gå i jeans, bästa plagget som finns enligt mig! Så idag drar jag på mig mina jeans och åker in till stan för att fixa lite med mitt mobilabonnemang och senare vid tre ska jag träffa en kompis en stund. Runt 5-6 någong gång ska jag och Julia åka till stallet och vara där hela helgen och passa hästarna. Imorgon får det gärna vara sol igen ananrs blir det rätt segt att vara ute på landet.

Fin låt


Måste vara den finaste låten som har gjorts, älskar den och den blir ännu bättre när man hör historien bakom. Spelar sönder den här låten, kan inte sluta lyssna på den ♥