Hemma igen

Tjenare tjenare!

Nu är jag hemma igen från Turkiet. Jag har haft det super bra och jag längtar redan tillbaka. Inte bara till stället utan jag saknar även alla snälla och mysiga människor vi har träffat under veckan. Jag saknar att gå ut med bara ben på kvällen utan att behöva ta med en tröja ifall att det blir kallt.

Jag måste erkänna att jag var lite "rädd" eller vad man ska säga för att åka till Turkiet. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Man har ju hört lite olika historier. Men det var så mycket bättre än vad jag kunnat tänka mig. Människorna var trevliga och ja okej vissa var lite efterhängsna och jobbiga när dom ville ha in oss i alla affärer och restauranger men ändå så gjorde dom det på ett trevligt sätt. 

Slutsatsen jag kan dra är alltså att jag är mer än nöjd med min resa. 

Bilder får det bli en annan dag, imorgon låter väll som en bra idé!

Turkeeey

Sol, bad och lite förmycket cola! Jag har det bra, hem imorgon.. Nu blir det snart mat sen ut på stan lite.

Ha de!

Nagellack

Isadora "South Beach" nr713


Isadora "Pink Lemonade" nr715

Åh kärlek till nagellack! Köpte två nya idag från Isadora. Ett rosa och ett oranget.
Kolla min cp tå, den brevid stortån, den är för lång, JÄTTE mycket för lång. Haha fult ju! Provade ett par skor idag på hm med öppen tå, den tån blev ju helt sne bara för att den va för lång. 

Yeye skriva ett inlägg om sina tår, normaltjej.se

Och juste, ja jag har målat oranget på hand-naglarna (heter de så?) och rosa på tånaglarna, jag var ju tvungen att testa båda, haha.

Tattoo


En sån här tatuering skulle jag vilja ha. På insidan av handleden. Tycker det är så sjukt snyggt! Men har hört att de ska göra jätte ont att tatuera sig på insidan av handleden eftersom huden är så tunn där. Så jag kommer nog aldrig våga och om jag vågade skulle jag antagligen ångra mig eftersom jag lätt tröttnar på saker så det är nog lika bra att jag låter bli tatueringar. Det får duga att någon gång ibland rita dit fåglarna med en svart tuschpenna så som jag har gjort på bilden. Blev väll inte jätte bra men jag gjorde det så snabbt, skulle bara testa.

Bröllop

För ungefär två månader sedan var jag på bröllop. Det var min mammas kompis Elisabeth som gifte sig. Självklart hade jag kameran med och fotade. Så här kommer lite bilder från bröllopet.

Älskar blombuketten, JÄTTEFIN!

Så synd att bilderna blir så gråa när man laddar upp dom här, menmen. Det viktiga är ju att dom är fina på riktigt, eller hur?




Pippitröjan

Jag är kär.

I min fina pippi tröja som jag har chillat runt i idag.
Dålig bildkvalité, ja. Det är det enda negativa med min nya phone, sämre kamera än på den förra.

Började dagen med lunch på stan, hoppade över frukosten eftersom jag vaknade vid 12. Så pappa kom och hämtade mig vid 1 så åkte vi ner på stan och åt nachos, gott. Och efter lunchen gick vi till optikern och gjorde syntest för körkortet, såg felfritt. Får se om det är lika felfritt efter mina tre år på brobygrafiska med 90% av tiden framför en datorskärm. Menmen, det är värt de.

Tog en tur till banken också, jag ahde tänkt att skaffa en internetbankdosa så jag kan göra överföringar mellan olika konton men nej, jag är ju inte 18 så det fick jag tydligen inte göra. Kände mig ganska nertryckt när jag kom dit och hon inser att jag bara är 17.
"Nej du är ju bara 17."
"Du får inte ha en bankdosa."
"Du får inte göra affärer."
"Du får inte göra blablabla."
- Bara för att hon va en gammal tant!

Jo tack jag vet jag är inte 18 och det är mycket jag inte får göra men det är mina pengar borde jag inte få göra vad jag vill med dom då ? Jaja inget att hänga upp sig på utan snällt bara vänta ett år till och sen fixa en bankdosa.

Ikväll har jag myst med mina fina vänner. Tog de lungt, kolla lite på tv och åt massa chips och godis. Vi hade tänkt sätta oss ute nånstans och grilla men det blev ju inte det bästa vädret för det, spöregn. Yeeah.

Örebro

Tjenare bloggen, haha ne fult,

Idaghar jag som jag sa igår varit i Örebro med mamma. Vi har gått i affärer hela dagen och shoppat massor. Köpte snyggaste bikinin, tyckte jag behövde en ny nu innan turkiet. Det blev en rosa, den är så rosa att den nästan lyser, låter jätte fult men de är riktigt snyggt och kommer bli ännu snygagre när jag är brun och fin. En annan sak jag köpte var en pippi tröja, jag är kär. Skönaste tröjan jag äger, åhh den är så mysig. Har en känsla av att den tröjan kommer bli överanvänd nu i sommar. Perfekt att ha på svala sommarkvällar.

Fick bli ett lite kortare inlägg idag och även idag utan bild för jag är helt enkelt för lat för att ladda upp någon.
EDIT: Elin.

Turkiet

Ja, då var en resa till Turkiet bokad. Helt spontant men inte alls fel. Första gången jag åker all inclusiva, men det blir nog jätte bra, man får äta och dricka hur mycket man vill HELA tiden. Det passar mig jätte bra!
Vi ska bo på ett hotell som heter ambassador, verkar jättefint och har spa, pool och ligger 50m från stranden. Jag åker tillsammans med min pappa, bror och ev. hans tjej Elin. Vi åker om 1 vecka, sjuuuuukt. Måste köpa bikini!!!!

Idag har jag varit i skolan, illa jag har ju sommarlov! Men det var helt okej, mysigt. Jag var där tillsammans med Elin(och nu känner jag att jag måste sluta tjata om Elin, hela förra inlägget var nästan bara om henne, verkar nä'stan som jag är hennes stalker eller nått) Vi gjorde inbjudningskort till hennes morbrors sambos 40års fest och dom blev så j*ävla snygga, helt seriöst. Jätte nöjd! Det tog dock lite längre tid än vad vi hade räknat med, menmen. 

Senare på eftermiddagen åkte jag hem till mormor och morfar, vi grillade och satt ute i solen och åt. Jätte mysigt. Efter maten gick vi ut och red, eller jag red och dom gick med lilla plutten Goliat. Jag red i skogen eftersom hon har tappat två skor och hon får så ont i fötterna av stenarna men på tisdag kommer hovslagaren, toppen.

Imorgon ska jag och mamma ta en tur till Örebro över dagen, blir nog lite shopping och sånt hoppas jag. Kanske hittar en bikini om jag har tur!

Och jag orkar inte leta upp en bild att lägga in, jag bara skriver av mig lite så ni får stå ut elelr skita i att gå in på min blogg. 

PUSS

Också var man tillbaka ännu en gång,

Ja, nu ska jag börja blogga lite igen, så att mina söta vänner (d.v.s. inte Elin) vet vad jag håller på med under sommarlovet. 

Idag är jag en nöjd tjej, jag har ätit skräpmat från mcdonald's för första gången på VÄLDIGT länge. Fick dock vänta ett år på att få maten och jag med mitt dåliga tålamod höll på att explodera ute i bilen, hungrig som ett djur dessutom. Men nu är jag mätt och glad. I skolan har jag fått höra att det jag behöver "förbättra" och lära mig är att vänta på att andra ska bli färdiga. Hur kan det vara dåligt att vilja gå framåt? Haha. Elin fattar.

Under dagen idag har jag träffat mina tjejer från klassen, Elin och Linnea, dom var här och lånade min dator lite och imorgon kommer Felicia och lånar min dator, ska jag känna mig utnyttjad? Hehe, nej dom är så välkomna. Imorgon ska jag och Felicia försöka hinna ta bilder till hennes header så hon kan bli helt färdig med sin nya bloggdesign. 

Ikväll, alltså inte nu men senare ska jag och mamma äte lite räkor. Det är gott. Just so you know.

Nej nu får det vara slut tjatat för min del. Hoppas alla har ett bra sommarlov hittils, det har jag, SOVA <3


Tja.