I Österrike

Haaaaalllåååå kompisaaar!

Befinner mig just nu i Österrike. Åkte nattbuss till Arlanda inatt som tog 4½ timme, men det gick bra, as sköna säten i bussen och eluttag så jag kunde ladda mobilen. Valde att bara sova 40min på bussen för att kunna sova på flyget och det gick bra. Kan ju bara berätta att man ska inte sätta på ett as högt alarm och ha headset i, fick typ hjärtattack när den började ringa.

Jag måste vara den sämsta någonsin på att välja rätt kö på flygplatser. Det började på arlanda då jag stod och skulle cheka in i self-chek in sakerna, hamnade bakom 5 österrikiska gubbar som inte fatta hur man skulle göra, stog nog och väntade där i minst 20 min för jag ville inte flytta mig, tänkte ju att dom snart skulle vara klara. Men sen när jag äntligen fått ut mitt boardingkort och ska gå och lämna in väskan så lyckas jag hamna i fel kö där också och fick vänta as länge. Min otur fortsatte på säkerhetskontrollen i Wien, trodde jag valde rätt kö, men hon som stog och kollade väskorna på skärmen va så sjukt seg så det tog alldeles för lång tid. Jag hann iaf till mitt flyg. Allt annat på resan gick bra och smidigt så jag är nöjd och glad. Riktigt stolt över mig själv att jag vågade flyga helt själv, checka in allt och dessutom mellanlanda och byta flyg!

Det bästa med att flyga med Austrian airlines är att dom är så gulliga och ger en fika och dricka gratis på flyget, tack så mycket!

När jag kom fram var jag jätte trött, såklart, så skulle lägga mig och vila i en timme men istället somna jag och sov i 6 timmar. Det var skönt, nu känner jag mig seg men lite mer utvilad. Ikväll ska vi nog gå och äta pizza, gooott!!

Oj vilket långt inlägg det blev... hehe oppsiii.

Afrika

En liten illustration jag gjorde nyss, ska använda den till ett projekt i skolan, tror jag.

Jobba Jobba

Halloj!
Både igår och idag har jag jobbat. Sökte ett jobb som försäljare på jrm ab i söndags kväll och redan på måndagen ringde dom upp mig och frågade om jag ville komma in på utbildning och kolla lite på jobbet. Satt och lyssnade i en timme på hur dom jobbade och vad som sålde -  tele2 abonnemang. Fick provringa några första samtal på Måndagen och fick napp på första samtalet och då fick jag även jobbet. Så idag var jag där och gjorde min första dag och sålde ett mobilt bredband och en hemtelfoni. Inte så mycket men bra ändå för att vara första dagen så chefen var nöjd med mig. Ska även jobba imorgon och på lördag men sen ska jag inte jobba alls lika mycket utan då blir det onsdag och söndag. Perfekt, lite extra tillskott. Ingen jätte lön men bättre än inget, och det var ju ganska roligt att ringa runt till folk. Fråga igen om två veckor så kommer inte svaret vara desamma.

Min helg

Gamla bilder på mig och Robyn.


God mat

Soft helg. På fredagen åkte jag hem till morfar, vi övningskörde och var ute och promenerade med hästarna. På kvällen åt vi kladdkaka och såg på film och sen på idol. Sen gick vi och la oss, tydligen var jag väldigt trött, sov till halv 1, kommer inte ihåg när jag senast sov så länge. Var ute och red en sväng på lördagen, kul att va i sadeln igen.

Övningskörde hem, tömde mina garderober och flyttade in dom i ett annat rum. Så nu fick jag en extra garderob och mer plats i mitt rum, great!
På kvällen lagade jag god mat, älgfärsgratäng. Den blev lika god som mormors, inte illa! Lärt mig av den bästa.
Kollade på tv och tog det allmänt lungt.

Var duktig idag och åkte och tränade med Julia. Var länge sen vi tränade nu, har inte funnits tid till det. Pluggat hela tiden känns det som. Allt kommer på en gång nu innan vi går ut på praktik v.45 Men jag ska inte klaga, jag har hellre för mycket att göra än för lite somd et var förra året i skolan. Allt för många timmar som jag och mna kompisar bara satt bort.

En hög med inbjudningar


Alla nästan helt färdiga 48 inbjudningskort till Elins pappas 50års fest

Åh vad vi har slitit med dessa inbjudningskort! Stannat i skolan tre kvällar som sammanlagt är nästan 15 timmar plus den tid vi köpte papper och gjorde själva layouten. Det var lite problem på vägen men allt löste sig tillslut och vi avslutade projektet bra. Vi är nöjda. 
Ska ta en bild på ett helt färdigt kort nån dag så ni får se. Lite rolig och speciellt kort faktiskt, även fast det inte syns nu på bilden.

Lång skoldag


Bild på skolan av Linnea

Blev en lika lång Måndag i skolan den här vecka som förra. Även idag fixade vi med inbjudninsgkorten till Elins pappas 50års fest! Tyvärr blev vi inte klara idag heller så vi får stanna sent i skolan imorgon också och förhoppningsvis blir vi klara då.

Ingen bio

Det blev ingen bio igår. Vi åkte in till stan och gick till bion men insåg att ingen av oss hade lust att sitta still i två timmar så istället gick vi runt i stan ett tag. Kom fram en random kille och sa till mig att jag var bäst, tack så mycket! Träffade några kompisar och pratade med dom. Åkte hem vid 12 och kollade ett avsnitt på Ugly Betty och sen gick jag och la mig, var jätte trött!

Idag hade Julia och jag tänkt träna men hon skulle till forshaga så nu ska jag plugga matte och teori, som varje Söndag typ.

Crazy Stupid Love



Har precis ätit och snart ska jag ta bussen in till stan och möta Cornelia. Vi hade andra planer från början men det får bli bio istället. Vi tänkte se Crazy Stupid Love. Har hört att den ska va bra så det får vi hoppas att den är.
Annars idag har övningskört och shoppat. Har även påbörjat att läsa lite körkorts teori, mitt mål är att ha körkort i sommar och det kommer jag ha!

Gymnasieforum


Våran monter, kunde varit snyggare. Lånade bilden från Felicia.

Idag har jag varit på gymnasieforum. Skolan visade upp Grafisk Produktion, stod och pratade konstant i två timmar och det märktes på slutet när presentationerna blev lite kortare. Precis som vi trodde är det många som inte vet att vi finns eller vad vi gör men nu är det ju iaf några fler som har koll på oss. Får hoppas att vi lyckades locka till oss några sökande för nästa år. Kändes som vi gjorde bra intryck på dem vi pratade med och dom det var en hel del som verkade intresserade.

Börjar halv 2 imorgon, soft! Ska på en fairtrademässa på CCC, det ska bli kul. Jag gillar att vara på mässor, gå runt och kolla och prata med de som ställer ut.

Visitkort


Framsida och baksida

Eftersom alla i min klass förutom jag och Rickard var på gymnasieforum så fick jag tid att göra klart mitt visitkort. Gjorde filen i sommras men har inte haft ork eller tid att skriva ut och skära den. Nu är det fixat. Om det syns dåligt på bilden så är kronan på båda sidor(såklart) utskärd så man ser igenom, annars är det ett väldigt enkelt kort men jag gillar det. Ni känner nog igen kronan och det är för att jag har den här på min blogg. Det är mitt exlibris(logga typ) som vi gjorde i ettan.
Funderar på att göra en ny bloggdesign, iaf byta ut den blåa färgen. Vi får se!

Update.

Fortfarande lite trött efter gårdagen. Var i skolan i nästan 12 timmar, fixade med inbjudningskorten som jag Elin håller på med. Även fast vi stannade 4 timmar extra i skolan så hann vi inte klart med dom, nästan alla är utskrivna men såklart så krånglade det med skrivaren haha. Tur att det finns super snälla lärare som stannar kvar i skolan när man verkligen behöver hjälp. En lärare vi inte ens har stannade två timmar extra i skolan för våran skull, vi hade inte tillgång till skrivaren på kvällen så det var därför han var tvungen att stanna. Jätte schyst! Förhoppningsvis hinner vi klart på måndag, då ska vi också stanna kvar i skolan.

Idag har varit en helt vanlig dag, Engelska på morgonen sen matte och idrott - orientering på slutet. Lite glad över att jag kommer få VG ev. MVG i slutbetyg i idrott! HAr aldrig hänt förut så det är awesome! 

Träffade Sanne en stund efter skolan och sen gick jag och fikade med Julia, som vanligt funkade inte mitt kort på det caféet så nu ska jag inte gå dit mer, hatar att betala med kontanter, kan inte hantera det dom bara försvinne haha.

En bild från Italien


2011-03-23

Var på gymmet idag, var ett tag sen sist. Var ju lite halv-förkyld ett förr förra veckan så då blev det ingen träning och den här veckan hade jag inte så mycket tid förutom i tisdags då vi hade träning med Stabbe. 

Har pluggat en del matte idag också. Har blivit en söndags tradition att plugga matte. Brukar ju oftast välja att gå hem en timme tidigare på Fredagar och jobba matten hemma. Bäst att passa på när man har en schyst lärare som låter en jobba hemma ist.

Imorgon blir det en lååång dag. Ska stanna kvar i skolan efter vi har slutat, Elin och jag ska göra klart inbjudningskorten som vi började på i Tisdags. Fixa det sista på designen och sen skriva ut och fixa all efterbearbetning. Kommer inte vara hemma förens halv 9 tidigast..