Baaaadaaa

För några dagar kom badkaret som vi köpte för ganska länge sedan. Mormor och Morfar var här och hjälpte oss att få det på plats igår. Så idag invigdes det, tyvärr är jag inte en "bad-människa" när det gäller badkar, jag lyckas alltid få i för varmt vatten också slutar det med att jag tycker det är tråkigt att bara sitta där så jag går upp. Badade i typ 10 min, max. haha

Annars i helgen har jag umgåtts med mina vänner, Fredagen var vi hemma hos mig och lagade god mat och såg på idol. Vid 11 var vi på bio, vi såg Breaking Dawn. Åhhh vad dålig den var, vissa scener var väll bra men många scener var sjukt overkliga så det förstörde hela filmen. Jaja, så är det ibland. I alla fall på natten sov tjejerna här och på Lördags morgonen tog vi bussen upp till Sunne för att gå på öppet hus på skolan. Nördigt att åka dit när man inte behöver, men det är så mysigt på öppet hus julpyntat och skolan bjuder på pepparkakor och glögg.

Lite uppdatering

Vilken bra helg jag har haft! I fredags var vi och firade Elin som fyllde 20, åt god mat och sånt. Sedan på Lördagen råkade jag sova till klockan 3, det varinte alls meningen men jag var väll antagligen trött. Mitt nya sov-rekord, haha.. På lördags kvällen var vi hemma hos Julia och Karina, blev bjudna på god mat även där. Blev en liten promenad med Julia på natten också! Och idag var vi hemma hos mormor och morfar och firade farsdag. Åt god mat som man alltid gör där, mums. Och åt tårta. Var ute och red en sväng också, var ett tag sedan sist nu eftersom jag har varit bortrest. Det gick riktigt bra.
Imorgon fortsätter jag min praktik på Bam54, trivs jätte bra så det ser jag fram emot. Hade gärna haft längre praktik än 3 veckor.. men det blir det i vår och nästa år.

Praktik på Bam54


Nån bild från när vi var på studiebesök på Bam54 i våras. Det här är dock i trappuppgången.

Så nu har jag alltså börjat min första praktikperiod som består utav tre veckor. Mina tre veckor kommer jag spendera på Bam54. Jag har gjort mina första två dagar och jag trivs jätte bra. Alla anställda är så trevliga så man känner sig verkligen välkomen! 

Hemma från Österrike

Hemma från Östterike igen. Jag har haft det bra, mysigt att träffa pappsen igen. Resan gick super bra, trots att jag tog mig till flygplatsen själv, checkade in i self-check inboxarna och bytte flyg i Wien. Det bästa efter själva flygningen och allt är att veta att jag faktiskt kan, så vill ajg åka nånstans nu så kommer inte resan vara det som hindrar mig.


Alltid lika snygga! En bild från när vi var i Österrike i Mars eller vad det var.

Idag har jag hängt med bästa Julia hela dagen. Började med lite shopping på stan. Blev dock inte så mycket shopping, kollade lite men satte oss sedan på ett café och fikade i typ två timmar. Pratade massor haha. Var hur länge som helst sen vi sågs nu, vi brukar ju träffas iaf en gång i veckan men nu var det några veckor sen sist, känns det som iaf. Tog dock ett tag innan vi hittade ett café, tydligen skulle alla fika/äta idag exakt samma tid som oss, tror vi var på 4 ställen innan vi hittade ett cafe som det fanns plats på. Blev söta grodan, gott fika och mysigt sställe. Har aldrig fikat där förut men har ätit mat där och eras mat är ritkigt god!
Ikväll hade vi tänkt att gå på bio, som tydligen väldigt många andra också, finns nästan inga biljetter kvar på någon av dom filmerna vi kunde tänka oss att se. Men vi åker in till stan sen vid halv 9 så hoppas vi på att nån har avbokat så det finns plats för oss, annars får vi försöka hitta på nått annat.