Fotoprov

Fotohistoria är det jag ägnat min tid åt de senaste dagarna. Hade prov i foto idag, gick nog bra tror jag, inte alla rätt men svårt att komma ihåg alla namn, årtal och allt sånt. Hade pluggat in lite onödiga saker men men, hellre för mkt än för lite. 

Imorgon har jag matte prov, blir skönt att ha det gjort. Har bara ett kapitel kvar i Matte B nu, skönt! Sen är det bara nationella kvar. 

Om 45 min börjar Big Brother och de ska jag självklart kolla på, jätte kul att kolla på. Följde hela säsongen förra året och de ska ja göra iår också. Skönt att ha nått att slö titta på varje kväll innan man ska sova. 

Ha det bra!

Mat

På väg till stan för att äta mat med mamma! Vi fick jobba hemma idag istället för att åka till skolan så på förmiddagen har jag suttit och skrivit lite naturkunskap. Men man behöver ju en liten paus så som sagt lunch med mamma nu och sen ska jag och träna med Julia!

Insåg precis hur värdelösa mins nya skor var att springa till bussen i när de precis har snöat, höll på att halka haha!


Just a little something

En liten present från mamma på alla hjärtans dag. Fint!


Längtar tillbaka

TURKIEEEET!!

Vill åka utomlands, sola bada och bara chilla. Åker till Wien om några dagar men där är det inte varmt. Vill bli brun haha. Satt och kollade på turkiet bilderna från i somras så längtade tillbaka jätte mycket!

Idag har varit en helt vanlig dag, har varit i skolan men stannade lite längre för att planera idrottslektion med Terese. Vi kom en liten bit på vägen iaf. En bra början. Men nu måste jag sova, insåg att klockan var mycket, ska ju upp tidigt imorn.

Helgen som varit

Älskar bilden till höger! Gick förbi en tefeonkiosk när vi skulle till bion och i den stog en gran, fint!

Så i helgen har jag faktiskt hunnit med en hel del, antagligen för att jag hade en dag extra ledigt. I fredags var jag i stallet och red en sväng och på eftermiddagen mötte jag upp Julia också gick vi och spelade squash. Det är riktigt svårt att spela squash så vi fick inte igång nått jätte bra spel men en liten stund lyckades vi hålla bollen igång. Ska ju tillägga oclså att ingen av oss kanreglerna eller egentligen vet hur man spelar squash så vi körde på vårat eget sätt.

Lördagen hängde jag också med Julia, började på stan där jag var och lämnade mitt cv för att söka nytt jobb. Inte så stor chans att jag får det men kan ju alltid hoppas! Efter stan åkte vi iväg och åkte skridskor och sen på kvällen blev det bio med Elin, Linnea, Felicia och Julia. Vi såg En gång i Phuket. Jag brukar inte gilla svenska filmer men den här tyckte jag var bra och rolig haha.

God Natt


Just nu, soooov goooott

Precis kollat klart på The Holiday som är min favorit film. Har sett den minst 20 gånger och tröttnar aldrig på den. Så ni som inte sett den, se den!! Nu är jag jätte trött så tänkte faktiskt gå och lägga mig så jag vaknar upp pigg och glad imorgon.


Helg

Nu tar jag helg, har studiedag imorgon. Skönt att få en extra dag ledigt. I helgen har jag planerat in en del saker, imorgon ska jag först rida och sen spela squash med Julia. Lördag tänkte vi åka skridskor och på Söndag eventuellt åka skidor. Det blir kul. Har bestämt mig för att försöka vara ute mer, har kommit fram till att jag är inne alldeles för mycket.

Var nyss ute i stallet och borstade hästarna, åkte hit efter skolan idag.


En bild på hästarna...

Logotype

Var hemma och jobbade i går eftermiddag. I grafisk kommunikation har vi just nu i uppdrag att göra en grafisk profil till riva hotels frukost. Profilen ska innehålla en logotype, färger och typsnitt. Färgerna är bestämda och delvis typografin, det jag jobbade med igår var logotypen, tror att jag är klar men vi får se. 


Visar en pytte liten del av loggan, visar hela när jag är klar med allt och har lämnat in.

Nytt armband

Var en sväng på stan igår med mamma. Tanken var att vi skulle köpa slalompjäxor till mamma men vi ramlade in på glitter och köpte en väska, ett typ iPhone fodral som ja ska visa sen, den är sjukt smart! Köpte även armbandet på bilden.

Nu sitter jag på tåget mot skolan, börjar dagen med foto lektion och i eftermiddag grafisk kommunikation!


Redigerar bilder

Én fin vinterbild på Goliat.

Sitter och redigerar lite bilder... Ska skriva ut några som morfar ska ha på sitt rum, det här är en av dom, men den ska bli svartvit sen tror jag.. 

Nu blir det en paus i redigerandet för att äta lite mat.

Myskväll

Ikväll har jag Julia och hennes familj varit här. Vi har ätit god mat och suttit och pratat. Mysigt! Nu ska dom alldeles strax gå hem och jag ska nog sova, sover ikapp alla timmar jag missar under veckorna haha..

Hoppas ni haft en bra kväll!


Passkort

Just nu, hehe...

Ska alldeles strax åka iväg till polisen för att fixa nytt pass som ja skrev igår att jag skulle göra. Kommer väll få sitta och vänta i ett år innan jag får ta kort och sånt, brukar ju vara en del folk där.

Cupcakes

En del av en förpackningsdekor

Länge sen jag uppdaterade nu, Terese har tjatat på mig i ett par dagar nu så tänkte att det kanske var dags. Här är i alla fall en del av en förpackningsdekor som jag gjorde innan jul. Dekoren skulle sitta på en förpackning format som en happy meal. Det här är långt ifrån det bästa jag gjort, är inte särksilt nöjd tyvärr, tiden försvann när jag konstruerade förpackningen så det blev för lite tid på dekoren. Menmen, så är det ibland, man kan inte alltid bli 100% nöjd.
Planerar att ha världens slappaste helg eftersom de ska bli runt 20- så vill helst inte röra mig utanför lägenheten. Imorgon måste jag dock, ska iväg till polisen och fixa nytt pass så jag får åka till Wien/Klagenfurt - Österrike under sportlovet.