Bara ett hej och hejdå



Nu när jag nästan lyckats bli frisk från min förkylning har jag såklart fått en ny förkylning, Grattis. Får hoppas att det inte är en lika jobbig förkylning nu eftersom jag och Felicia ska till stockholm på tisdag och jag har ingen större lust att vara sjuk då.

Jag håller på med en bild som jag ska lägga upp här så småningom, den tar väldigt lång tid och ja har inte haft något större tålamod att sätta mig ner och göra klart den, men nån gång blir den klar. 

Dålig uppdatering

Ja nu har det varit lite dålig uppdatering, har varit sjuk nu i tre dagar så har inte riktigt orkat sitta vid datorn, och har därför inte heller gjort något nytt att publicera, men jag håller på med en bild som förhoppningsvis blir klar om inte allt för lång tid.

Hej så länge !

Kärlek



Tre bilder jag har använt:   

En bild jag redigerade nyss, tycker den är lite mysig. Jag har använt mig av tre bilder, dom ser ni under bilden.
Bilderna på hjärtat är en lampa som vi har som är format som ett hjärta. Bilden tog jag bara av en ren slump när jag gick runt i lägenheten och testade lite olika saker, och nu fick jag använding av den, toppen!

Funderar på att haka på ett litet "projekt" Fota en bild varje timme under en hel dag. Sen publicera alla bilder i ett inlägg här på bloggen, vad tycker ni, ska jag köra på de? Kanske göra det en gång i månaden eller nått?


Wonderland


Här är bilden jag pratade om förut. Synd att man inte kan ladda upp den så stort här på bloggen för den är ju självklart bättre i stort format.
Har jobbat med den nu i två dagar och jag är riktigt nöjd med resultatet.
Jag har jobbat efter en tutorial som jag hittade på internet, länken kommer längre ner, men jag har inte följt den till 100%, utan har gjort lite på mitt eget sätt.

Länkar
Bilder från: www.sxc.hu  -  en väldigt bra sida med massor av bra bilder!
Penslar (träd, vatten och fåglar) från:  www.deviantart.com 
Tutorial här!
Andra roliga tutorials

Om någon av er gör någon sån här rolig bild får ni väldigt gärna skicka länk, kul att se andras bilder!


Vad tycker ni om den här bilden? Något som kan bli bättre?

Rida

Halloj !
Att jag är vaken vid den här tiden på helgen händer inte ofta men idag är jag vaken, vaknade faktiskt vid 8, störande, jag som ville sova!
Snart ska jag ut och rida på min ponnie, is kallt ute men men. Jag överlever.

I eftermiddag ska jag fortsätta på en fotomanipulation som jag började på i torsdags, förhoppningsvis hinner jag klart med den ikväll så att jag kan ladda upp den här. Om den blir som jag har tänkt så kommer den bli riktigt cool, så kika in här ikväll igen så kanske den har kommit upp.


Du är fin!

Webbannons

Ni kanske kommer ihåg att jag gjorde ett inlägg med en webbannons jag hade gjort som jag inte var helt nöjd med, så nu har jag gjort om den, och nu är jag nöjd.

Tryck

Idag har vi tryckt våra förpackningar i skolans tryckpress, as stor och lite läskig, hehe.
Ovan är i alla fall en bild från tryckningen.
Och här är våran förpackning, den är trekantig så det är därför den ser lite konstig ut i formerna. Den vita Afrika kartan som är på förpackningen ska skäras ut också ska vi sätta plast på så man ser kaffebönorna.
På tisdag ska vi ner på designtorget och skära samt biga(vika) förpackningen och sätta ihop den så då kan jag ta kort på den så får ni se slutgiltiga resultatet.
Vad tycker ni?

Who?


En väldigt gammal bild, tror den är fotat och redigerad någon gång under 2009. Den främre skon ser ju lite konstig ut, ser massa andra saker som jag inte heller är helt nöjd med så när all snö försvinner tror jag att jag ska göra en ny, bättre, version av denna bild.

 Men vad tycker ni? ♥

Suddenly I see


Gammal bild, gammal redigering, men ändå. På bilden - Julia.

Sommar...


Bild från i somras när jag och Julia var i Danmark.

Sommar skulle ju inte vad fel nu, eller vad säger ni? 17 minus imorse när vi gick till skolan, mysigt..

Webb-annons


Har jobbat med en webb-annons idag i skolan, den skulle vara animerad och ha storlek så den passar på nwt.se och jg tog den största storleken. Här är då mitt resultat, inte helt nöjd med med bilden eftersom den ser lite genomskinlig ut i kanterna så om jag hinner ska jag nog göra om den.

Så vad tycker ni?


Apelsin, äpple? Äpple, apelsin?


Ojoj, tredje bilden på frukt jag laddar upp nu, men jaja. Det är kul att mixtra i photoshop med frukter.

Österrike

Nu har vi bokat biljetter till Österrike, det blir jag och Julia som åker. 19 mars - 26 mars. Åka skidor bl.a. det blir nice.
Här kommer två bilder från sist jag var där, på jullovet. Båda bilderna är från en dag när vi tog bilen upp i bergen och kollade.






Mon amie


Vet inte varför men jag gillar den här bilden, VÄLDIGT brusig men det ger den nån skön känsla, kan inte riktigt förklara.

Model lab


Igår var jag på plaza tillsammans med min mamma och 3 till, vi blev sminkad och fotograferad, men tyvärr så var bilderna sjukt dyra så jag köpte bara en men kul hade vi i alla fall. Och nu vet jag och mamma vad vi ska göra utav vårat rum som bara står tomt här i lägenheten, det ska bli en liten fotostudio.

Abstract female



Även denna bild är gjord i photoshop, med hjälp av en instruktion, har inte länken nu men om någon är intresserad så lägger jag in den senare.

Ko-olt

Bild som jag har fixat lite med i Photoshop, med insperation och lite hjälp av en videoinstruktion från Moderskeppet. Videon finns inte tillgänglig på internet utan har använt en av deras dvd filmer som jag lånade i skolan.
Det jag har gjort är då att jag har använt mig av en bild på världen och lagt in den i kon's(?) päls.

Novell framsida

Framsidan till min novell som vi har skrivit i svenskan och nu gjort en liten "bok" av.

Toker


Ritade toker i illustrator en dag. Här är resultatet.


Ett annat äpple

Ett annat äpple, samma bild på äpplet som på den förra och såklart kommer även denna  ifrån fotoakuten.
Redigerad i photoshop cs4.

Felicious

På bilden är Felicia. Fotad av mig en dag i skolan när vi var ute och tog kort. Redigerad i Photoshop-camera raw.