Håkan Hellström



Vilken underbar dag, solen skiner och det är 25grader ute. Skönt. Idag ahr jag luggit på balkongen och solat, varit och handlat och för första gången i år bara gått i shorts och linne utan att frysa!

Ikväll ska jag på Håkan Hellström, helt spontant. Elins mamma hade biljetter över till blå rummet så då fick jag följa med. Så vi blir fem stycken som går. Jag är väl inget jätte fan av Håkan Hellström men lyssnade en del på honom för några år sedan och vissa låtar är riktigt bra.

Så vad händer annars då?
Jag fick påsklov i Onsdags och då hade vi tjejkväll hemma hos Linnea, vi badade badtunna, åt god mat och kolalde på film.
På torsdagen var det toppen väder så då red Elin och Felica på Linneas häst, jag gick och tog kort på dom när dom red. Kände mig ganska duktig när jag gick ungefär 4km i stekande sol. Sen när vi kom tillbaka la vi oss och solade.

Nu under resten av lovet ska jag ägna mycket tid åt min häst så att jag får lite ordning på henne nu till sommaren, det ska nog gå bra.


Terese


Hade inte så mycket att göra i skolan idag, vi skulle skriva cv coh personligt brev, men jag har redan båda så jag gjorde bara några små ändringar och sen var jag klar.
Så istället för att göra skolarbete så hjälpte jag Terese att kode hennes blogg, inte så avancerat men snyggt ändå tycker jag. Hon har gjort headern så jag har bara gjort kodningen. Visst är headern snygg? Jag gillar den väldigt mycket.
Kika in på hennes blogg så kan ni se designen bättre. http://terrabyte.blogg.se

Någon annan som behöver hjälp med att koda bloggdesign eller göra header? Skicka en kommentar, glöm inte skriva mail-adress, så hör jag av mig.

Illustrator: bil

Här är en bil som jag har färglagt.
Innan jag färgade den såg den ut så här:
Vad tycker ni om resultatet?